Transport GRATUIT pentru comenzile de minim 200 lei. Comenzile sunt procesate și trimise în maxim 2-3 zile lucrătoare de la plasarea acestora. Vă mulțumim.

Despre noi

Hei! Noi suntem Ruxi, Lebu și Zuzi.

Împreună am decis să punem moțul pe artă (haha) și am pus bazele @motart.ro (ba-dum-tss). Moțart este un shop online de papetărie, accesorii și articole de design – toate gândite și ilustrate de noi. La bază suntem designeri grafici și asta ne ajută foarte mult. Practic, acest shop reprezintă materializarea ideilor noastre. Pe partea de producție colaborăm atât cu furnizori și producători locali (acolo unde este posibil) cât și cu producători din afara țării (acolo unde nu este posibil), iar partea de produse hand-made și lumânări sunt făcute/turnate chiar de noi.

ruxi copy

Ruxi Cristescu

Bună! Eu sunt Ruxi și sunt fondatorul Moțart. În 2014 am absolvit facultatea de Design Industrial. Momentan sunt full-time graphic designer & owner la Moțart, iar asta și Zuza îmi ocupă tot timpul.

zuzi copy

ZUzi

Hoooowdy! Eu sunt Zuzi și porecla mea e “Nu-I voie! Treci la loc.”. Eu sunt CEO of Moțart și asta doar pentru că latru când vreau eu. Îmi place să mă plimb, să rod oase și să-i dresez pe ăștia doi. Ei zic că eu sunt sursa lor de inspirație, dar și de nervi. Poate că așa e, nu știu ce să zic. Important e că am bobițe în bol. Buff!

lebu copy

George Lebu

Salut! Sunt Lebu și sunt co-fondatorul Moțart. Am absolvit aceași facultate ca și Ruxi, ba chiar acolo ne-am și cunoscut. În prezent sunt co-owner și full-time graphic designer la Grafikkstudio și part-time consultant la Moțart. Îmi place berea…aa… asta nu trebuia să o zic aici. Nu beau, nu fumez și nu vorbesc urât. PWP!